Dezső Lajos Alapfokú Művészeti Iskola

 

Kedves Szülők!

2018. augusztus 29-31-én pótbeiratkozást tartunk 14 és 16 óra között a székhelyen.

Cím: Dömsöd, Kossuth Lajos u. 58.

Tel: 0624/435-338

 

Informatikai fejlesztések iskolánkban

 

Az alábbiakban szeretnék beszámolni azokról a fejlesztésekről, amelyeket az elmúlt félévben sikerült iskolánkban megvalósítani.

Decemberben informatikai fejlesztési támogatást kaptak költségvetési forrásból a közép-magyarországi régió oktatási intézményei, többek közt a mi iskolánk is. Fenntartónk, a Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ közreműködésével 2 számítógép, 2 monitor, 2 laptop és 6 db projektor került a Dezső Lajos Alapfokú Művészeti Iskolába. Februárban további eszközöket, tableteket is kapunk! A számítógépek elsősorban az adminisztrációs tevékenységet segítik, a laptopokat a pedagógusok és NOKS-os dolgozóink használhatják. Ezek az eszközök nagymértékben megkönnyítik mindennapi munkánkat. A projektorok az oktatásban kapnak szerepet: mind a székhelyen, mind a telephelyeken segítik a pedagógusok munkáját.

Ugyancsak decemberben iskolánk hangszerállománya is bővült, sikerült beszerezni 6 db jó minőségű klarinétot. Januárban a tankerület a székhely épület tetőszerkezetét javíttatta meg, amely egy korábbi viharban megsérült.

Köszönöm a tankerület vezetőjének és munkatársainak az iskolánknak nyújtott támogatást!