Dezső Lajos Alapfokú Művészeti Iskola

 

Térítési díj a 2017-18. tanév II. félévére

 

Kedves Szülők!

Aktuálissá vált a II. félévi térítési díjak befizetése. Munkanapokon 10 és 18 óra között lehet befizetni a titkárságon.

 

 

Informatikai fejlesztések iskolánkban

 

Az alábbiakban szeretnék beszámolni azokról a fejlesztésekről, amelyeket az elmúlt félévben sikerült iskolánkban megvalósítani.

Decemberben informatikai fejlesztési támogatást kaptak költségvetési forrásból a közép-magyarországi régió oktatási intézményei, többek közt a mi iskolánk is. Fenntartónk, a Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ közreműködésével 2 számítógép, 2 monitor, 2 laptop és 6 db projektor került a Dezső Lajos Alapfokú Művészeti Iskolába. Februárban további eszközöket, tableteket is kapunk! A számítógépek elsősorban az adminisztrációs tevékenységet segítik, a laptopokat a pedagógusok és NOKS-os dolgozóink használhatják. Ezek az eszközök nagymértékben megkönnyítik mindennapi munkánkat. A projektorok az oktatásban kapnak szerepet: mind a székhelyen, mind a telephelyeken segítik a pedagógusok munkáját.

Ugyancsak decemberben iskolánk hangszerállománya is bővült, sikerült beszerezni 6 db jó minőségű klarinétot. Januárban a tankerület a székhely épület tetőszerkezetét javíttatta meg, amely egy korábbi viharban megsérült.

Köszönöm a tankerület vezetőjének és munkatársainak az iskolánknak nyújtott támogatást!